Productfilters tonen


A Monday in Copenhagen


Op zoek naar coole en trendy kleding voor je kind? Met de kinderkleding van A MONDAY in Copenhagen slaag je gegarandeerd! Het merk vervaardigd kleding voor zowel jongens als meisjes van 2 tot 12 jaar oud. Het ziet er niet alleen tof uit, maar je kinderen kunnen er ook nog eens vrij en fijn in bewegen. Met de mooiste kleuren en prints is deze kleding modieus en tijdloos tegelijkertijd.

Over A MONDAY in Copenhagen

A MONDAY in Copenhagen is een merk van kinderkledij uit Denemarken opgericht door Anne Katrine Montag in 2018.  De naam komt van de eerste letter van haar voornaam A, haar familienaam Montag is Monday in het Engels en in Copenhagen komt van de stad waar de kledij is ontworpen.<br>
Anne haalt haar inspiratie bij het ontwerpen van de kledij uit de kindvriendelijke Deense hoofdstad Kopenhagen die de zintuigen bij kinderen van alle leeftijden prikkelen.  Het is een metropool van indrukwekkende en inspirerende culturen en een harmonische symfonie van wondermooie kleuren, trends en tradities.
Met haar ontwerpfilosofie wil ze een tijdloos kinderkledingmerk creëren dat draagbaar, trendy en ecologisch vriendelijk is.

Collecties A MONDAY in Copenhagen

De zomer -en wintercollecties zijn geïnspireerd op elementen uit de mooie natuur en stedelijke cultuur met een exclusieve maar eenvoudige look die kinderen hun eigen persoonlijke stijl geven.  Je kan stellen dat de bijzondere stijl van A MONDAY in Copenhagen is gebaseerd op elementen uit de mode, nieuwe trends, functionaliteit met een zorgvuldig gedefinieerd kleurenkosmos.  
Anne streeft naar een unieke stijl met oog voor details om zo betaalbare alledaagse comfortabele luxe kleding te vervaardigen.

Ecologisch

De kleding wordt geproduceerd met hoogwaardige stoffen die 100% biologisch gecertificeerd zijn.

Geniet van A MONDAY in Copenhagen.© 2023 La Gamba Rossa -Wijngaardstraat 4, 8500 Kortrijk (België) - BTW BE 0823.218.214
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt La Gamba Rossa gebruik van cookies. Meer informatie    OK