*** KOPPELVERKOOP 2st : -20% 4st: -30% ***

   Productfilters tonen


Winterjassen en regenjassen van Gosoaky


Gosoaky is een Nederlands merk gespecialiseerd in het vervaardigen van waterafstotende kinderjassen.  De oprichters Fleur van Noesel, Johanna Carlier en Urs Hashem besloten op een regenachtige dag in 2015 hun jarenlange kennis en ervaring te bundelen en Gosoaky op te richten.  Met hun liefde voor mode en speelse aanpak ontwikkelen ze toffe collecties die zowel jong en oud zullen bekoren.  De Outerproofstm eigenschappen van deze intelligente bovenkleding zijn ontworpen om je gezin te beschermen tegen de vele regenachtige dagen in België.  De hoogwaardige hippe kindervesten bieden ook een uitstekende bescherming tegen wind en koude temperaturen.  De ontwerpers van Gosoaky passen en verbeteren ontwerpen aan zodat deze tijdloos blijven.  Alle verkochte items zijn vrij van dierlijke producten en schadelijke chemicaliën die je zoon en dochter zullen vrijwaren van hinderlijke irritaties aan de huid.

Collecties

Al deze multifunctionele producten zijn met de hand vervaardigd met veel aandacht voor elk detail.  Elke Gosoaky artikel is waterdicht of water resistent, ontworpen met gesealde of getapete naden, technische details en materialen om er zeker van te zijn dat je kinderen echt outerproof bovenkledij dragen.  De collectie gefabriceerde jassen voor kinderen bevatten een goed doordachte balans van innovatie, mode en klassieke silhouetten.  Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen met veel oog voor de afwerking kan je het meeste halen uit de jassen van Gosoaky.  De jassen kunnen dan ook gerust gedragen worden door een jongere broer of zus, vriend of kennis. 

Ecologisch

De missie van de oprichters van Gosoaky is kledij te vervaardigen die geen schadelijk impact hebben op onze planeet.
De gemaakte jassen zijn PFC + AZO-vrij.  Dit wil zeggen dat er geen kunstmatige kleurstoffen en chemicaliën worden gebruikt tijdens het productieproces.  In plaats daarvan gebruiken ze Bionic-Finish® Eco op alle gefabriceerde kledingstukken.  Dit is een biologisch afbreekbare coating die zorgt voor de waterafstotende, vuilafstotende, winddicht maar ventilerende eigenschappen.

Tevens ondersteunt het Gosoaky-team projecten in Antarctica die de pinguïns moeten beschermen tegen de gevolgen van de klimaatverandering, overbevissing en vervuiling.  Wie houdt van pinguïns weet dat hij bij het kopen van een Gosoaky-item bedraagt aan de bescherming en behoud van deze prachtige dieren.

Fairtrade

Gosoaky heeft een heel goede relatie met de fabrikanten, die de handgemaakte kleding fabriceren in een klein pand ten noorden van de Chinese stad Beijing.  Door uitsluitend te werken met gecertificeerde leveranciers kan het Amsterdams merk garanderen dat alle medewerkers die betrokken zijn in het productieproces in veilige omstandigheden werken, een eerlijk loon krijgen en een normaal aantal uren mogen werken.
Jaarlijks controleert het bedrijf of de leveranciers deze sociale doelstelling kan blijven realiseren.

 

 © 2024 La Gamba Rossa -Wijngaardstraat 4, 8500 Kortrijk (België) - BTW BE 0823.218.214
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt La Gamba Rossa gebruik van cookies. Meer informatie    OK