* We are back! Shop open di-zat 11-18u *

   Productfilters tonen


Jellycat


Knuffels uit Verenigd Koninkrijk
Jellycat is een Brits merk die sinds 1999 originele en innovatieve knuffels ontwerpt en vervaardigd in Londen.  Het knuffelmerk combineert luxe stoffen met ontwerpen, die soms eigenzinnig, soms zoet, soms komisch maar steeds een tikkeltje anders is waardoor ze zich van de massa kunnen onderscheiden.
De naam Jellycat is bedacht door een kind die dol was op gelei en katten en steeds moest glimlachen bij de gedachte aan de twee samen.  De naam bleef hangen omdat het een schitterende weerspiegeling van het ontwerp is.

Jellycat heeft de meest kleurrijke en unieke knuffels, steeds van topkwaliteit
De ontwerpers van Jellycat blijven hard werken om ieder jaar de coolste ontwerpen van dit innovatief knuffelmerk te combineren met de meest luxueuze stoffen.  Jellycat blijft experimenteren met ontwerpen en stoffen en voegt elk jaar nieuwe knuffelvrienden aan hun prachtige collectie toe.  Jellycat kent dus niet alleen de traditionele knuffels zoals een kat, hond, konijn of een beer maar ook grappige dieren met zelfs gekkere namen zoals Jubjub Yonnie of Piep Monster.  Elk van deze namen staat voor een specifiek ontwerp zodat iedereen hun eigen favoriet makkelijk kan vinden.  Er zijn ook knuffels in de vorm van etenswaren of zelfs hedendaagse gebruiksvoorwerpen, altijd met een schattig snoetje.  Niet alleen de opvallende, originele designs, maar ook de precisie en de liefde waarmee de knuffels zijn vervaardigd maken van Jellycat een geliefd merk bij vele consumenten.  De hoogstaande kwaliteit bekomt Jellycat door kwalitatieve en synthetische stoffen samen te brengen op de meest nauwkeurige en creatieve wijze.  Zo worden collecties met een unieke design van een hoogstaande kwaliteit ontwikkeld.

Kwaliteitslabel

 De kwaliteit wordt gewaarborgd door de knuffels uitgebreid te gaan testen.  Ze moeten aan strenge veiligheidsnormen voldoen die zijn opgelegd in de European Safety Standard. Ze zijn voorzien van het CE-label zodat de consument weet dat iedere knuffel veilig is en geen schadelijke chemische stoffen bevat.
De knuffels van Jellycat zijn dan ook geweldig, schattig en een leuk idee om als kraam- of verjaardagscadeau te geven!© 2023 La Gamba Rossa -Wijngaardstraat 4, 8500 Kortrijk (België) - BTW BE 0823.218.214
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt La Gamba Rossa gebruik van cookies. Meer informatie    OK