*** KOPPELVERKOOP 2st : -20% 4st: -30% ***

   Productfilters tonen


LMDI Shoes


LMDI is een Spaans schoenenmerken opgericht in 2016 door de zussen Mercedes en Carmen Zaldívar.  Hun missie is om exclusieve schoenen van hoge kwaliteit te ontwerpen voor kinderen die ze leuk vinden aan een redelijke prijs.  Hun ervaring in de sector in combinatie met hun passie voor schoenen hebben het verlangen gecombineerd om een leuk alternatief te bieden voor het kleden van kinderen.
De kwaliteiten van de ontwerpen van de LMDI schoenencollectie wordt heel gewaardeerd door gerenommeerde nationale en internationale kindermode merken waarvan Bobo Choses er een van is.
Het succes van hun LMDI duurzame kinderschoenen kwam bewonderenswaardig vlug tot stand door de verschillende sociale media kanalen.
Dit was nog maar het begin voor de aanwezigheid van LMDI kinderschoenen, van hun enige verkoopadres in Pontevedra, Galicië, tot een groot aantal winkels in verschillende landen.
Als u op zoek bent naar hoogwaardige, stijlvolle en duurzame kinderschoenen, overweeg dan de LMDI schoenen.

Collectie

De collecties zijn een reis terug naar de kindertijd van de oprichters; een streven naar stijlvolle maar modieuze duurzame schoenen geïnspireerd door de levensstijl in het noorden van Spanje.  De tijdloze ontworpen zomerschoenen hebben heldere kleurrijke motieven terwijl de winterschoenen, meestal gevoerd met wol, een passende seizoenskleur bezitten.
Hou er rekening mee dat deze Spaanse kinderschoen over het algemeen een wat smallere pasvorm hebben.     

Organisch

Het ecologisch karakter van het merk vind je terug in het feit dat de kinderschoenen in een klein pand door de beste ambachtslieden van Spanje. worden vervaardigd.  Met trots vertellen Carmen en Mercedes dat dit schoenmerk 100% met de hand is gefabriceerd met oog voor detail en de jarenlange ambachtelijke traditie.  Daardoor bezitten de schoenen een uitstekende kwaliteit waardoor ze heel duurzaam zijn.© 2024 La Gamba Rossa -Wijngaardstraat 4, 8500 Kortrijk (België) - BTW BE 0823.218.214
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt La Gamba Rossa gebruik van cookies. Meer informatie    OK