Productfilters tonen


Fun for the girls met Long Live The Queen


Long Live the Queen is een Nederlands merk van kinderkleding uitsluitend voor meisjes opgericht door de Nederlandse ontwerpster Hetty van Driest.  De eerste collectie van het bedrijf, gevestigd in Amsterdam, kwam in 2018 in de rekken.

Ecologie

In een wereld waar van alles zoveel is, ging de Hetty van Driest op reis om duurzame en ecologische materialen te vinden om de negatieve impact van onze planeet te verminderen.  Daarom gebruikt Long Live the Queen enkel organische, upcycled en natuurlijke materialen bij het vervaardigen van hun kledij.  Ze vond sterke stoffen en breisels, dozen vol linten en wondermooie knopen die aan deze kwaliteiten voldeden.

Collecties

De collecties van Long Live the Queen omvat kleurijke sweaters, mooie shirts, stijlvolle broeken, hippe rokjes en comfortabele shortjes.  De zomerse losse items zijn elke dag geschikt om te dragen zodat je dochter altijd als een koningin kan schitteren.

 © 2023 La Gamba Rossa -Wijngaardstraat 4, 8500 Kortrijk (België) - BTW BE 0823.218.214
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt La Gamba Rossa gebruik van cookies. Meer informatie    OK