*** Shop here the new summer collection ***

   Productfilters tonen


Main Story oversized look


Main Story, ontstaan in 2018, is een merk van kinderkleding uit Verenigd Koninkrijk voor kinderen tussen de 2 tot en met 12 jaar.  De ontwerpers produceren kleding voor de fantasierijke, creatieve en speelse wereld van kinderen waarbij ze hun inspiratie halen uit de wereld van design en kunst.  Het zal je dan ook niet verbazen dat het Britse merk gelooft in het belang kunst, principes van goed design en verantwoorde kleding.   
Elk stuk is ontworpen om comfortabel te zijn en bewegingsvrijheid te bieden zodat de kinderen zich gelukkig voelen en in alle vrijheid zich kunnen ontplooien.  Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zachte, natuurlijke stoffen met waar mogelijk organische kwaliteiten.

Hoe valt de kledij van Main Story?


De meeste stukken zijn ruim en oversized gesneden.  Wijd uitgesneden T-shirts, sweaters, overhemden en jurken. Broeken zijn gesneden om over het algemeen los in het been te zitten, met een lange en makkelijke taille. Sommige stijlen, zoals onze leggings en ribtops, zijn uiteraard bedoeld om nauwaansluitend te zijn en de aard van de stof zorgt ervoor dat deze zich aanpast aan het lichaam.
De maattabel is heel handig als je niet zeker weet welke maat je voor een bepaald artikel moet kopen. Als u bijvoorbeeld een jurk koopt voor een speciale gelegenheid, kunt u de maattabel gebruiken om de maat te bepalen die uw kind het beste past. Zo weet u zeker dat uw kind altijd de perfecte pasvorm heeft.


Ecologisch en duurzaam

Main Story streeft ernaar hoogwaardige en comfortabele kinderkleding te fabriceren. Hun kledingstukken zijn vervaardigd van 100% biologisch katoen, zodat ze vrij zijn van schadelijke chemicaliën die de huid van een kind kunnen irriteren. Bovendien zijn al hun kledingstukken ethisch verantwoord, wat betekent dat ze zijn gemaakt met het grootste respect voor het milieu.  Voor de productie van kleding werkt Main Story samen met bedrijven uit Portugal.  Zo kunnen ze de goeie werkomstandigheden voor deze medewerkers garanderen omdat deze leveranciers moeten voldoen aan de Europese arbeidswetgeving.  
Doordat Main Story zorgvuldig de stoffen selecteert op duurzaamheid en kwaliteit kan je de kinderkledij gerust doorverkopen zodat nog een of zelfs meerdere keren worden gedragen.© 2024 La Gamba Rossa -Wijngaardstraat 4, 8500 Kortrijk (België) - BTW BE 0823.218.214
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt La Gamba Rossa gebruik van cookies. Meer informatie    OK