* We are back! Shop open di-zat 11-18u *

   Productfilters tonen


Tinycottons


Tinny Cottons is een fris, grafisch en stijlvol merk van kinderkleding opgericht in 2012 in Barcelona door Barb Bruno en Gerard Lazcano.
Waarom je het kiest voor de kinderkledij van Tinny Cottons is volgens de oprichters vrij eenvoudig.  Grootouders kiezen het merk van Tiny Cottons om zijn superieure kwaliteit, ouders voor zijn elegant design en frisheid, kinderen voor hun plezier en comfort.
De collecties van Tinycottons vertellen altijd een beklijvend verhaal over een specifieke regio, reizen, lekker eten.  Er is altijd een rode draad aanwezig.  Het is dan ook niet verwonderlijk te vertellen dat de ontwerpers zich laten inspireren door reizen en boeken maar ook door de onuitputtelijke bron van inspiratie in een wereldstad zoals Barcelona.  Ze proberen steeds blij van geest te zijn zoals kinderen.  Met hun enige, eigen, gedurfde en spontane houding.  Elk seizoen vertelt het kindermerk een nieuw verhaal met een sterke boodschap om te delen.
De collecties van dit Spaans merk zijn stuk voor stuk perfect gemaakt en geverfd.  Bovendien zijn alle items heel comfortabel: de sweaters en shirts voelen aangenaam voor de huid, de knits kriebelen niet.  Deze eigenschappen vinden kinderen heel belangrijk zodat ze zorgeloos kunnen genieten van deze coole kledij.  De collectie bestaat uit kleurrijke sweaters, coole shirts, hippe kleding, wondermooie kinderdekentjes, stoere rompertjes en eigenwijze jurkjes!  

Ecologisch en duurzaam

Door gebruik te maken van Pima, het zachtste en sterkste katoensoort ter wereld, produceert tiny Cottons een superieure kwaliteit van kinderkleren.
Tevens is deze katoensoort organisch omdat het geen pesticiden gebruikt om de hoogwaardige katoen te doen groeien.  Aanvankelijk werd dit soort enkel in Amerika gemaakt, maar wordt nu ook in Australië en Peru vervaardigd.
Als dit Spaans kinderkledingmerk geen katoen gebruikt voor een kledingstuk, kiest het meestal voor gerecyclede materialen dat volgens Cosh komt van gerecupereerde resten stof van andere modebedrijven.

Fairtrade

Tiny Cottons draagt naast het welzijn van kinderen ook het welzijn van de mens in zijn geheel hoog in het vaandel.  Daarom werkt deze familiezaak enkel samen met bedrijven in Portugal die goede werkomstandigheden verzekeren.  Logischerwijs moeten ze daarbij voldoen aan de Europese arbeidswetgeving. © 2023 La Gamba Rossa -Wijngaardstraat 4, 8500 Kortrijk (België) - BTW BE 0823.218.214
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt La Gamba Rossa gebruik van cookies. Meer informatie    OK