*** Shop here the new summer collection ***

   Productfilters tonen


Vega Basics


Vega Basics

Vega Basics is een Belgisch merk van kinderkleding, ontstaan in 2019, waarbij het onderzoek, ontwerp en ontwikkeling plaatsvindt in het hartje Antwerpen.  Het breigoed wordt in kleine batches met focus op duurzaamheid en vakmanschap vervaardigd in Portugal.

Inspiratie

De eigenaars van Vega Basics halen inspiratie voor de collectie vooral uit hun eigen leven, als gezin van 4.
Deels in hun thuisstad Antwerpen waar een dynamische kijk in de modegemeenschap leeft.
Deels op Ibiza, hun geliefkoosde vakantieplek, waar ze voornamelijk tijd doorbrengen rond de oceaan en in hun familiehuis midden in de natuur.

Het is de combinatie van deze twee tegengestelde werelden die voor dit familiebedrijf het beste werkt.
Verschillend, maar toch zijn ze allebei een smeltkroes van verschillende nationaliteiten en culturen
en die vibe willen ze terug laten komen in de Vega collecties.

Duurzaam, ecologisch en sociaal

Na het ontwerpen van de nieuwe collectie in Antwerpen reizen ze enkele malen per jaar naar onze lokale fabrikant in de omgeving van Porto om ervoor te zorgen dat onze vooropgestelde ecologische en sociale criteria wordt behaald.
Dit familiebedrijf is dan ook heel gelukkig dat ze in Portugal kunnen rekenen op een geweldig team die eveneens dezelfde waarden voor ogen hebben als ons.

Duurzaamheid draagt Vega Basics hoog in het vaandel.  De kleurrijke collectie sweaters en vesten van breigoed is bedoeld om lang te dragen.  Dit sterkt het bedrijf in de overtuiging dat je Vega-items meer dan een enkele maanden per kind gedragen moeten worden.

Hierbij hoopt Vega Basics bij te dragen aan een wereld waarin de mensen meer bewust kopen en nadenken over de ecologische gevolgen van massaconsumptie. © 2024 La Gamba Rossa -Wijngaardstraat 4, 8500 Kortrijk (België) - BTW BE 0823.218.214
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt La Gamba Rossa gebruik van cookies. Meer informatie    OK