*** Shop here the new summer collection ***

   Productfilters tonen


We Are Kids


We Are Kids is een Frans merk van baby- en kinderkledij.  Ze bieden collecties aan met een vrolijke stijl en kleurrijke prints met vintage accenten voor baby's vanaf 3 maanden en voor kinderen tot en met 12 jaar.  De wondermooie stukken worden met veel passie en liefde ontworpen in Bastia, de 2de grootste stad van het eiland Corsica.  
Hun merkmanifest is duidelijk: Handel met passie, vriendelijkheid en vreugde.  Anders valt al het andere weg.  

Etisch

Voor de productie van hun kledij werken ze samen met leveranciers uit Griekenland en Portugal waarbij ze de garantie krijgen dat de werknemers in veilige en respectvolle werkomstandigheden hun job kunnen beoefenen.  Deze bedrijven moeten logischerwijs voldoen aan de Europese arbeidswetgeving.

Ecologisch

Een andere belangrijke garantie waartoe het bedrijf zich verbindt is het ecologisch karakter.  Meer dan 90% van de gebruikte vezels zijn van organische oorsprong maar een heel groot deel van de kledingcollectie is vervaardigd uit 100% organisch katoen.

Sociaal

We Are Kids steun ook kwetsbare gezinnen en oudere mensen.  Zo steunen ze verschillende projecten om deze groep van mensen die zich veelal uitgesloten voelen in de maatschappij te ondersteunen.© 2024 La Gamba Rossa -Wijngaardstraat 4, 8500 Kortrijk (België) - BTW BE 0823.218.214
Algemene voorwaarden - Betalen - Verzenden & afhalen - Retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt La Gamba Rossa gebruik van cookies. Meer informatie    OK